Sezona – najaktivniji dio godine za vlasnike nekretnina za odmor

Young Hostess Neatly Folds Children S Clothes Into 2023 11 27 04 52 23 Utc

Svi vlasnici nekretnina za odmor posebno se vesele sezoni, neovisno je li ona ljetna ili zimska, jer svaka nekretnina ovisno o svojoj lokaciji ima svoju sezonu. 

No jedno je zajedničko iznajmljivačima nekretnina – sezona ih izmori, posebno ako uz to imaju i primarni posao.

Smjene gostiju, last minute rezervacije, izmjene ili otkazivanja u zadnji tren, dočekivanje gostiju, njihovi upiti i/ili pritužbe, vođenje brige da se ne dogode duple rezervacije. Sve ovo je kap u moru toga što vlasnici nekretnina za odmor prolaze svake sezone. 

No što ako može drugačije, što ako biste mogli prepustiti upravljanje svojim nekretninama za odmor profesionalcima koji će sve gore navedeno i mnogo više činiti umjesto Vas, a na Vama je samo da uživate u zaradi koju ćete nakon sezone ostvariti. 

Uz The Nook Property Management & Consulting sada i možete!

Specijalizirani smo za pružanje usluga upravljanja nekretninama našim klijentima koji posjeduju nekretnine za odmor u Zagrebu i Dalmaciji.

Od komunikacije s gostima, brige da je sve u nekretnini uređeno kako treba te da ništa je nedostaje Vašim gostima za ugodan odmor, sve do rješavanja komplikacija i organizacije transfera, kao i usluga manjih popravaka ili nabavke namirnica, na nas se možete osloniti.

Iza nas su godine iskustva u iznajmljivanju pa iz prve ruke znamo sve teškoće s kojima se iznajmljivači nose, stoga naša usluga upravljanja nekretninama pogađa točno one bolne točke koje imate u bavljenju ovim poslom. 

Nedostatak vremena je najčešće problem s kojim se nose naši klijenti, a svi znamo da je vrijeme novac. 

Iskoristite svoje slobodno vrijeme za sebe i svoje najdraže, a nama prepustite brigu o Vašoj nekretnini, jer mi taj posao odrađujemo kao da radimo za sebe – apsolutno bez greške!

Provjerite već danas naše pakete usluga i raspitajte se kako Vam možemo pomoći da iduću sezonu dočekate, ali i ispratite s osmjehom na licu!

Podijeli članak na društvenim mrežama: