Usluge

Travel Suitcase And Phone With Woman In Bedroom O 2023 01 09 21 29 24 Utc

01

Briga o gostima i rezervacijama

Travel Suitcase And Phone With Woman In Bedroom O 2023 01 09 21 29 24 Utc

Prepustite upravljanje rezervacijama i brigu o gostima našem iskusnom i stručnom timu. Uz The Nook Property Management & Consulting više ne morate biti stalno prisutni na platformama za rezervacije, mi to obavljamo umjesto Vas.

Prijava i odjava gostiju, komunikacija s gostima, kao i organizacija transfera iz zračne luke ili druge lokacije do Vaše nekretnine više ne predstavlja dodatno opterećenje Vašem užurbanom stilu života.

Za vas vodimo kompletnu administraciju, pružajući sveobuhvatnu podršku od inicijalnih upita do izdavanja računa vašim gostima.

Prepustite nam brigu o tim detaljima, a vi se opustite i uživajte u zadovoljstvu svojih gostiju te izvrsnim recenzijama koje će vam ostaviti.

Dsc09319

02

Administracija

Dsc09319

Posjedujete li nekretninu koja trenutno nije u upotrebi i razmišljate o dnevnom najmu?
Jeste li svjesni da pokretanje posla iznajmljivanja može predstavljati značajan izazov?

Odakle uopće krenuti, kako dobiti kategorizaciju, kome se obratiti za dozvole za najam, koju dokumentaciju priložiti i koje obrasce popuniti? Koliko poreza treba platiti i kako voditi obaveznu evidenciju gostiju te označiti nekretninu svim potrebnim oznakama?

Sve su to pitanja s kojima se suočavaju iznajmljivači nekretnina za odmor kada prvi put krenu u taj posao.

No ne brinite, The Nook Property Management & Consulting stoji Vam na raspolaganju kako bi Vas stručno vodio kroz sve administrativne izazove u vezi s upravljanjem nekretninama!

Korak po korak, uz podršku našeg stručnog tima, pomoći ćemo Vam da vaša neiskorištena nekretnina postane izuzetan izvor prihoda, koji će vam donositi financijsku koristi čak i kada odmarate.

Sve navedeno Vam zvuči odlično, ali Vi ipak nemate vremena za bavljenje svojom nekretninom za najam? Bez brige i tu imamo rješenje, pogledajte naše ostale usluge i odaberite opciju ‘ključ u ruke’.

Obratite nam se s povjerenjem, rado ćemo Vam pružiti besplatno savjetovanje kako bismo vam pomogli maksimalno iskoristiti potencijal vaših nekretnina. 

Istockphoto 1282624945 612x612

03

Oglašavanje i marketinške aktivnosti

Istockphoto 1282624945 612x612

Da bi se Vaša nekretnina za odmor istaknula među brojnima koje su dostupne na hrvatskom tržištu, lijepo uređen prostor, lokacija, konkurentna cijena i dodatne usluge koje nudite gostima su prioritet, no ne smijete zaboraviti i na marketinške aktivnosti i oglašavanje svoje nekretnine.

Od vođenja Google Ads kampanja do oglašavanja na društvenim mrežama i drugim komunikacijskim kanalima, The Nook Property Managemet & Consulting za Vas vodi brigu i o ovom važnom aspektu Vašeg poslovanja.

Naše bogato iskustvo u najmu nekretnina naučilo nas je podosta o važnosti pravovremene komunikacije i isticanja prednosti nad konkurentnim objektima koji se nude na našim prostorima.

Zašto ne biste i Vi iskoristili ovu priliku i prepustili nam da za Vas brinemo o oglašavanju i marketinškim aktivnostima za Vašu nekretninu. Kontaktirajte nas već danas i budite spremni za sezonu s popunjenim kapacitetima!

04

Dodatne usluge

Dark Haired Woman In Knitted Sweater Writing In He 2021 09 04 02 49 13 Utc

U želji da našim klijentima osiguramo potpunu podršku i što lakše upravljanje nekretninama za najam nudimo i dodatne usluge koje možete zatražiti u skladu sa svojim potrebama.

Uređenje interijera u nekretninama za najam je ono što gosti prvo uoče na platformama za rezervacije i društvenim mrežama, iskoristite priliku za savjetovanje kako urediti interijer svoje nekretnine. Naše višegodišnje iskustvo i oko za detalje osigurat će Vam bolju vidljivost i više rezervacija. Raspitajte se o ovoj usluzi, stojimo Vam na raspolaganju putem naših kontakata.

Manji popravci redovni su dio posla najma nekretnina, no Vi se ne morate zamarati time, mi Vam stojimo na usluzi i za takve situacije. Za više informacija o mogućnostima korištenja ove dodatne usluge raspitajte se putem našeg kontakt telefona.

Transferi iz i do zračne luke – ova usluga je osmišljena je kako bi olakšala putovanje gostima koji koriste vaše nekretnine. S našim profesionalnim vozačima i udobnim vozilima, osiguravamo sigurno i ugodno putovanje, čineći dolazak i odlazak s lokacije što jednostavnijim i bezbrižnijim.

Doček gostiju – Pažljivo ćemo pripremiti sve za dolazak vaših gostiju, osiguravajući da se osjećaju dobrodošlo i udobno od samog trenutka dolaska. Pobrinut ćemo se za sve detalje, i na taj način stvoriti prvi dojam koji će ostaviti trajan utisak i učiniti boravak naših gostiju nezaboravnim i ugodnim.

Profesionalno fotografiranje nekretnine – Naša usluga profesionalnog fotografiranja nekretnina nudi vrhunsku kvalitetu fotografija koje ističu ljepotu i potencijal svake nekretnine. Kroz kvalitetne fotografije, koje će prikazati prostor u najboljem svjetlu, pomažemo klijentima da stvore privlačne oglase koji će privući pažnju putnika i turista i pomoći vam da se istaknete.

Dark Haired Woman In Knitted Sweater Writing In He 2021 09 04 02 49 13 Utc