Besprijekorna čistoća – preduvjet za odlične recenzije

Hands Of A Woman Holding A Pile Of Laundry Woman 2023 06 08 20 14 52 Utc

Volite raditi s ljudima i srdačni ste domaćini, Vaši gosti Vam se vraćaju opet i opet?

Čestitamo, Vi ste sjajni u svome poslu.

No kako stojite s uslugama čišćenja i održavanja?

Naše dugogodišnje iskustvo u najmu nekretnina za odmor naučilo nas je mnogo toga, a prije svega da čistoća i održavanje nekretnine nije nešto što bismo stavili na kocku. 

Jeste li znali da je čistoća nekretnine za odmor i dotrajali detalji ono što gosti prvo primijete kada borave u Vašem prostoru? 

Možda se ponosite s prekrasnim pogledom, vrtom, udobnim namještajem, vrhunskim aparatima ili umjetninama kojima ste opremili svoju nekretninu za najam, no sve to pada u vodu ako gosti primijete da čistoća i održavanje nisu na zavidnoj razini. 

Kakva šteta da baš to upropasti dojam gostiju i (vrlo često) izazove negativne recenzije na platformama za rezervacije ili društvenim mrežama!

Svi znamo da je postizanje konkurentne cijene najma važno, no profit ne smije biti ispred usluge koju pružamo, oni moraju pratiti jedno drugo. 

Ako Vam potraga za pedantnim i posvećenim osobljem za čišćenje i održavanje zadaje glavobolje, ne brinite, mi imamo rješenje za Vas. 

Uz nas brigu o čistoći i održavanju možete prekrižiti sa svoje liste zadataka. 

Neka vrhunska čistoća i briga o vašoj nekretnini postane naša briga, baš kao i provjera nekretnine nakon što gosti završe svoj boravak kod Vas. 

Provjerite raspoloživost ove usluge.  

Podijeli članak na društvenim mrežama: